Παρουσίαση του Εύβοια Μετά, της πλατφόρμας Διαβούλευσης για την Ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας

Χιώτης Χρήστος Παρουσιαση του Εύβοια Μετά

Στην Ιστιαία βρέθηκα μαζί με τον κ. Μπένο και την υπόλοιπη ομάδα του Διαζώματος, για να παρουσιάσω παρουσία του πρωθυπουργού, υπουργών και τοπικών φορέων, την Πλατφόρμα Διαβούλευσης του προγράμματος ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας – Εύβοια Μετά που ολοκλήρωσα στο πλαίσιο της συνεργασίας μου ως συμβούλου ψηφιακών εφαρμογών με το Σωματείο Διάζωμα.

Η πλατφόρμα διαβούλευσης παρουσιάζει χωριστά το γενικό πλαίσιο του προγράμματος, κάθε μελέτη ξεχωριστά και κάθε φωτοδότη ξεχωριστά.

Εύβοια Μετά

Στο Γενικό πλαίσιο εμφανίζονται οι χάρτες και η τεχνική περιγραφή των φωτοδοτών και δίπλα έχει ο επισκέπτης την δυνατότητα, αμεσα να στείλει το σχόλιο του απευθείας στην επιτροπή.

Απο κάτω παρουσιάζονται όλες οι μελέτες, και κλικάροντας ο επισκέπτης μεταφέρεται στην σελίδα της κάθε μελέτης, όπου μπορεί να δει την παρουσίαση που έγινε το διήμερο 14 και 15 Δεκεμβρίου και να στειλει το σχόλιο του, το οποίο δρομολογείται και προς την επιτροπή και προς την αντίστοιχη μελετητική ομάδα.

Η πλατφόρμα της διαβούλευσης θα ενημερώνεται με όλες τις ώριμες δράσεις και οι μελέτες, καθώς εξελίσσονται, θα ανανεώνονται στην πλατφόρμα ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν την πιο ενημερωμένη εικόνα.

Η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στο evoia-meta.gov.gr

Χιώτης Χρήστος Παρουσιαση του Εύβοια Μετά