Ολοκλήρωση και Παράδοση του Στρατηγικού Σχεδιασμού (Masterplan) του Προγράμματος Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας

Η 1η Νοεμβρίου 2022 ήταν μια ημερομηνία σταθμός για το πρόγραμμα Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας μιας και έγινε η παράδοση του Στρατηγικού Σχεδίου (Masterplan) καθώς και των επιμέρους Θεματικών Μελετών, στον πρωθυπουργό, αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

Η συλλογική μας δουλειά στο Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» για την Αναγέννηση της Βόρειας Εύβοιας είχε ολοκληρωθεί λίγες μέρες πριν και αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια έκδοση που πιστεύω πως θα είναι σημείο αναφοράς για μελλοντικές μελέτες και αντίστοιχα προγράμματα.

Στο πλαίσιο λοιπόν της ολοκλήρωσης του Masterplan, ανατέθηκε από το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», σε εμένα και την συνάδελφό μου στο DHUB, Ελίνα Αγγέλη, η παράδοσή του στους φορείς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Με την συνάδελφο μου στο DHUB, Ελίνα Αγγέλη κατά την παράδοση του Masterplan Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας στο μέγαρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Έτσι λοιπόν την 1η Νοεμβρίου, σε ένα ταξίδι 550 χιλιομέτρων, παραδώσαμε το Masterplan, στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ Φάνη Σπανό, στον κ Κωνσταντίνο Λέμα, προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στα γραφεία των δημάρχων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, καθώς και στο Επιμελητήριο Ευβοίας και τέλος στον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ Γιωργο Κελαϊδίτη, στην Χαλκίδα.

Παράδοση Masteplan Ανασυγκρότησης Βόρειας Εύβοιας στον κ Λέμα, προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Το σύνολο των μελετών του Προγράμματος χρηματοδοτήθηκε από το «καλάθι» των χορηγών και των Εταιρικών Μελών του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» που διαμορφώθηκε ειδικά για το σκοπό αυτό.

Όλοι μαζί στο Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», Τακτικά, Αρωγά και Εταιρικά Μέλη σχεδιάσαμε ένα μεγάλο έργο, το οποίο διαπνέεται από έντονα πατριωτικά και ανθρωποκεντρικά χαρακτηριστικά, αξιοποιώντας την επιχειρησιακή, βιωματική και πνευματική «προίκα» του Σωματείου.

Σήμερα, λοιπόν, προσφέρουμε ως δωρεά στην πατρίδα μας το καινοτόμο αυτό έργο.

Μπορείτε να διαβάσετε το Masterplan και όλες τις Θεματικές Μελέτες από το EVIAMETA